luni, 14 februarie 2011

Jurnalul micului autist

Si ca sa fiu in rand cu lumea "Happy Valentine`s Day".
Asa...acum ca m`am facut inteles...eu ma las.
Asta dupa ce m`am lasat de "privit" la televizor de vre`o 3 ani de zile si ma uit doar ocazional pe Discovery, sau prin barurile care au tv, atunci cand ies la bere ( de aia cateodata raman neclintit cu ochii tinta la tv, ,a acapareaza, sa nu va puna dracu sa veniti vre`unu sa`mi puneti lumare langa mine), ori ocazional cand mai merg pe la cineva pt ca din bun simt nu`i pot spune gazdei " inchide ba televizorul ca te tampeste..uita-te la mine" , am sa ma las si de citit ziare, cel putin astea din Romania a.k.a. "tara hotilor" (merge si tara prostilor).
Pe langa faptul ca astea nu sunt stiri, sunt creatii ale unor oameni care auto-intituleaza jurnalisti, toate ziarele...au aceleasi "stiri"...ma rog, mai difera o crima, un viol, ori e lat om ala care s`a spanzurat ca nu avea loc de munca sa`si creasca familia.
Pana acum nici nu vedeam astfel de articole... dar astazi un cretin mi`a pus capac.
Acum cateva saptamani un tembel de la "adevarul" si`a strans prietenii pe bloc sa se auda comentariile pe fundal, si filma cu telefonul o stea, apoi nume de articol " OZN deasupra Galatiului".
Acum daca nu ma insez e acelasi tembel "Bogdan Marica" care ne uimeste in dimineata zilei de 14 februarie cu "Fenomen optic spectaculos pe cerul României". Băi de dă-mă dracu !! Si asta nu e tot, sa vedeti ce era cacatul ala asa de spectaculos si ca sa ne arate ca el e cel mai tembel " În noaptea de duminică spre luni, un cerc luminos perfect rotund s-a format în jurul Lunii acoperită de nori, stârnind comentarii printre amatorii de OZN-uri. Specialiştii numesc fenomenul „halo“ - cristalele de gheaţă din nori provoacă reflexia, refracţia şi eventual dispersia luminii pe cer."
Da ce specialistii sunt hip-hop eri "de spun ei "halo" vorvesc la "`şto" cu reporterii, sau cum ? Si nu cred ca le era lene a pronunte un "u".
Ca defapt ce e tot cacatu asta colorat perfect rotund spectaculos care a aparut pt ai lumina creierul lui B.M. asta : "Haloul este un inel luminos, multicolor, care poate apărea pe bolta cerească în jurul Soarelui sau al Lunii în condiţii atmosferice propice. Apare din cauza reflexiei sau refracţiei luminii în cristale de gheaţă care sunt prezente la nori de mare altitudine." (cursul de Meteo, din facultate / cartea de astronomine).

Si sa ne demonstreze inca o data ca e cretin, a bagat tampenia aia cu OZN. La asta..imi vine sa rad, sa plang, strang putin din dinti, ridic nara, sapranceana stanga si coltul gurii... si adun flegma...ca daca "printr`un fenomen spectaculos "apare in fata monitorului acum sa`l scuip cat mai repede.
Nu cred ca baietii aia obsedati de ozn, raman incremeniti cu ochii in cer si incep sa se agndeasca "moama coaie...uite un curcubeu care are culorile invers asezate (adica nu e rogvaiv e...viavgor) ...eu spun ca este ozn..frate... nu se poate intampla asa ceva fara o forta care nu apartine planetei noastre".
N`am citit mai departe pt ca ma enervam mai tare si pun pariu ca se bucurau ca "copii cu sindromul down atunci cand aprinde cineva bricheta in fata lor". Daca vreti intrati si cititi voi....

cateva minute dupa: Aaaam vrut sa inchid pagina si mi`a sarit in ochi "doljenii"...si m`a bufnit rasul. Olteni... asta explica multe.nu ma mira ca au stat cateva ore in frig sa admire "spectrul unui bec".

Niciun comentariu: