marți, 20 iulie 2010

numai in RRomania !!

şi de când spun că nu vreau să mă mai uit la televizor.... dar tot il deschid..ca ma mai plictisesc si eu. dar de fiecare data dupa ce`l deschid... in urmatoarele 15 -20 de minute ma enervez. cum sta treaba.... deschid.... scanez canalele si apoi de la capat.... ma opresc acolo unde prostia e mai mare.
Cica zilele trecute au avut loc "premiile romaniei" sau ceva asemanator. festivitate in mijlocu`...in pancreasu`, splina, ficatu` ce mai vreti voi..... in organul locului cu multi şmecheri.(cu SHM...)... da Craiova, si ma uitam cum prostia dusa la extrem atrage dupa sine ...o alta gloata de prosti..care la randul lor vor propovadui prostia asa cum cealata gloata de 12, au imprastiat prin lume..... cealalta prostie. tot lauda media, gloata care ..."cica canta"... in rromania. ma rog..suntem obisnuiti cu playback-urile, buci, craci, tzatze goale pe scena.... capul la fel de gol..... insa apare unu` colorat care castiga premiul nu stiu la ce categorie.... a.. parca "cel mai bine imbracat " care pana acum ....10 ani era in picioarele si curu gol, cu un tricou rupt la gat, se tragea de putza si zicea pe la colturi: "da`mi si mie`un leu ! da`mi si mie.... " (poc poc , 2 la ureche si pleci mai departe, cu un zambet tamp pe fata pe care se citeste implinirea visului....de`a pocni puradei) ....da tinere ..e Conector, sau connectR sau cum mama dracului se scrie... ma doare la oo ..sincer...nu vreau sa caut pe gugal.......ma cac pe el..ideea e ca....cretinu asta negru cu cioc, a aparut cu un tricou pe care scria/afirma "Sunt ŢIGAN !" ...ma cac pe voi de negri`.... se infiltreaza ramele astea...ai dracu peste tot . (si eu am "barbishon" dar eu am ţăcălie... "cioc"..au doar ciorile).
Crucea mamii lor...sa nu spuneti ca am eu ceva cu ei... oricum am .... nu era de ajuns ca in...suletele meu... sunt indicatoare in maghiara ( coroşvaroş), pin ast`lante parti... mai gaseşti in romana sleş turcă, româna sleş lipoveneasca egal sau sleş rusă, la SV şi S, sarba si bulagara..... pula mea ..singura parte din tara daca o mai poti numi asa, unde indicatoare sunt doar in Limba ROMÂNĂ..... e portiunea asta, e triunghul asta echilateral cu varfurile in Constanta Bucuresti Galati... cacat....
si ca sa fie partea buna in peleu meu...ce crezi ca am vazut azi la tembelizor..... sunt unii pe langa Craiova.... care vor sa schimbe indicatorul de la intrare, in sat in.... ghici..... tiganeasca, ei spun limba romanica :)) crucea mamii lor. problema acum care e.... ca spun ei..nu stiu cum sa scrie ca e greu fara gramatica..sau daca traduc din romana in tiganeste le da.....fix pula... ca da , spuneau astia multi si negri de canta pe la noi si fura de prin europa....ca au carte si dictionar :)) sunt curios cine le`a scris ! nu mai tin minte numele satului da plm suna aiurea si in romana si in romanica "dsakhkfa - Baro" adica "dasjhdahkj- Mare".


pai daca tot spuneau astia romanicii ca au "carte de limba romanica" ( poate carte de joc ...de tarot...) ..... mai lipseste in pula mea sa bage "că ca" a 3a limba de studiat in scoli... sa ceara si astia autonomie....

Un comentariu:

Cristina Sîmbeteanu spunea...

să ceară autonomie? păi ungurii măcar sunt politicoşi şi o cer, ăştia şi-ar însuşi-o fără să ne spună...