duminică, 20 iunie 2010

Ultimul samaritean !.......

.....zic ei. şi zic bine. In ziarul de sambata (adica ieri), scrie ca un tanar student din Brasov a gasit in bancomat 650 de lei.... dar a fost la politie sa`i declare....
`ai de capu` meu..... daca eram eu in locul lui.... lasam capul in pamant sa nu ma vada camera..ii luam si plecam.... faceam cinste de 150 lei ...si restu .ii beam singur..ori.... plecam in vama.... ori luam bilet sa Sonisphere.... ori ii tineam pana plecam la munte. sigur se gaseste ce sa faci cu 650 de lei...dar el nu... a vrut sa faca un gest nobil... crucea mamii lui... i`as fi luat direct. cacat.... bursa nu a mai intrat, si cine stie cand mama dracu o sa intre...e vara....e saracie...suntem studenti.... TRAIM IN ROMANIA ! trebuie sa ne pastram traditia..... de la pacala incoace se fura..... in "la cirese, "pupaza din tei" - same shit, "moara cu noroc " se fura.... mai ca in toate cartile romanesti se aduce vorba de ....furat, de manarii de chestii murdare.
eu si 1 leu daca gasesc pe strada... il iau si fug... ideea este ca...... nu conteaza cati bani gasesti...trebuie sa`i iei. Nu gandi niciodata " ca poate ala care i`a pierdut are mare nevoie de ei ! "
ia in brate unul dintre motto-urile mele : "Mi-e milă de tine, dar când mă gandesc la mine.... mi se rupe inima ! "

3 comentarii:

Jokerman spunea...

E trist că tre să fiu de acord cu tine în privinţa asta...

i and i spunea...

de ce ? nu trebuie....daca gaseam eu banii aia..ia gandeste-te cate seri am fi baut ? :))

Cristina Sîmbeteanu spunea...

bursa vine pe 27...la mine cel putin