luni, 23 mai 2011

În spațiu...

Toata lumea vb in ziua de azi de "punctul G". Ca cica daca nu atingi/gasesti punctul G esti un fraier..deci nu esti bun de nimic.. Ce este asa de complicat in gasirea punctului ?
inca din antichitate oamenii au incercat, si au gasit raspunsul problemelor.... cum ?.... apeland la matematica, geometrie....
Am sa incerc sa demonstrez ca barbatul a facut matematica pt a rezolva femeia. Tocmai de aceea femeia nu intelege matematica, nu are cum ..si tocmai de aceea atunci cand erati in scoala generala, ori la liceu..stateati in banca si incercati sa gasiti o explicatie si o rezolvare logica a problemelor puse de Doamna profesoara... imposibil... matematica a fost facuta de barbat pt a explica comportamentul natural al femeii si nu ca ea sa fie explicata de o femeie.....

In facultate totul devine mai clar, atunci cand este un profesor.
Atunci cand am pus intrebare "dom` profesor...da cum e mai bine cu una ...sau cu doua solutii ?"
raspunsul a fost "nu stiu ba... n`ai si tu o prietena sa o intrebi..cum e mai bine..cu una sau cu doua? "... atunci am inteles. Totul era mai clar........


Un corp solid poate fi impartit mintal intr-un numar extrem de mare de parti de dimensiuni atat de mici, incat sa le putem considera punctuale. Fiecare parte a corpului este atras de Pamant cu o forta, ce va reprezenta greutatea acelei parti. Forele de greutate, ce actioneaza asupra fiecarei parti in care se considera impartit corpul, sunt toate paralele intre ele.

Centrul de greutate al unui corp este punctul de aplicatie al rezultantei fortelor cu care sunt atrase de Pamant toate partile in care este impartit corpul.

In cazul unei sfere goale centrul d egreutate se va gasi in centrul comun al celor doua suprafete sferice care marginesc substanta corpului.

Am aflat , de ce femeile au tendinta de a se aseza in genunchi in fata unui barbat.


In ceea ce priveste sexul....trebuie sa ai putina viziune in spatiu...

Punctul este reprezentat....
 \begin{cases} x=a \\ y=b \\ z=c \end{cases}
Acum sa ne imaginam vaginul in spatiu delimitat de 3 puncte.
Bun..cum arata ?! ?
Tot ce mai trebuie sa facem acum ..este sa aflam distanta dintre puncte..aplicand formula.. P_1 (x_1, y_1, z_1), \; P_2 (x_2, y_2, z_2)

 d= \sqrt {(x_1-x_2)^2+(y_1-y_2)^2+(z_1-z_2)^2}

conform tablelor de distante, aceasta distanta variaza, dupa cum urmeaza:
15-18 ani --- 5-6 cm
18-26 ani --- 7-10 cm
26-si mai mult- 15 cm ..sau mai mult
Tin sa precizez ca aceste valori nu sunt neaparat constante. Ele variaza functie de "libertatea d emiscare" a subiectului.
f(s)=NDR*t/NCS
NDR - numarul de relatii
t - durata relatiei
NCS - numarul de contacte sexuale

Mijlocul segmentului
 M \; \begin{cases} x=\frac {x_1+x_2}{2} \\ y= \frac{y_1+y_2}{2} \\ z= \frac{z_1+z_2}{2} \end{cases}

"G" al triunchiului  P_1P_2P_3 \, (unde se poate interpreta Pizdă1,Pizdă2,Pizdă3 )

 \begin{cases} x= \frac{x_+x_2+x_3}{3} \\ y= \frac{y_1+y_2+y_3}{3} \\ z= \frac{z_1+z_2+z_3}{3} \end{cases}


Deci pt un contact reusit, aflati mai intai datele problemei, si nu va aruncati direct la rezolvare cu necunoscute, pt ca rezultatul nu va fi cel la care va asteptati, ba mai mult o sa strige dupa voi..impotentu, impotentu.

Un comentariu:

Pintea spunea...

asa Ciucamete in sfarsit ne-ai demonstrat ceea ce bebe sexologu se chinuie de cativa ani buni si nu reuseste ....Concluzia :cei mai buni amanti sunt inginerii !